AguaVibes, Deurne

Page vérifiée, mise à jour le mercredi 13 mars 2019 par Peter

Horaires

vendredive
09:00 – 18:00
samedisaFermé
dimanchediFermé
lundilu
09:00 – 18:00
mardima
09:00 – 18:00
mercredime
09:00 – 18:00
jeudije**
09:00 – 18:00
Ascension pourrait affecter ces horaires d'ouverture
Ouvert.
Ferme dans  4 h 41 min.
4 h 41 min

Infos économiques

Dénomination entreprise
AguaVibes
Numéro de TVA
BE 0449.645.478

Description

AguaVibes staat voor gezond water. We concentreren ons op de gezondheid van mensen, het milieu en toestellen. Daarom ontwikkelen we producten die jouw gezondheid bevorderen en ecologisch zijn.


Description de l'entreprise
AguaVibes staat voor gezond water. We concentreren ons op de gezondheid van mensen, het milieu en toestellen. Daarom ontwikkelen we producten die jouw gezondheid bevorderen en ecologisch zijn. We beseffen dat water de basis is van al het leven. En het verdient dan ook onze focus.

Zo ontwikkelden we de Water Activator, de waterontharder van de toekomst. De Water Activator behandelt water door middel van een elektromagnetisch veld, waardoor kalkvorming voorkomen wordt.

Dankzij de Water Activator zet de kalk in het leidingwater zich niet langer af tegen de wanden van je leidingen, sanitaire onderdelen en huishoudelijke apparaten. Bovendien blijven de voedzame mineralen zoals calcium en magnesium in het water.

De Water Activator is in tegenstelling tot een traditionele waterverzachter aansluitbaar op het drinkwater. Verder heeft de Water Activator geen onderhoud nodig en ligt het verbruik laag, wat jou heel wat kosten uitspaart. Ook worden er geen chemische producten gebruikt.

De Water Activator is het resultaat van 20 jaar innovatie en research. De werking van de Water Activator is uiterst betrouwbaar en aangetoond door verschillende academische studies. Met onze uniek gepatenteerde technologie behaalden we het Europese Goedkeuringsattest (label CE).
Présentation en langue étrangère
AguaVibes stands for healthy water. We focus on the health of people, the environment and equipment. That is why we develop products that contribute to your health and are ecological.
The Water Activator for example is the water softener of the future. The Water Activator treats water through an electromagnetic field, preventing limescale in your pipes, sanitary components and household appliances.
In addition, the nutritious minerals such as calcium and magnesium remain in the water.
Mots-clé:
Waterverzachter, Waterontharder, Waterontkalker, kalkaanslag verwijderen, waterverzachter kopen
Langues parlées
Dutch, English
AguaVibes apparait dans les catégories:

Avis

Soyez le premier à écrire un avis pour AguaVibes!

Partagez votre avis!

Acheter un profil Premium
Facebook