Sapin.be - Produits, offres, nouvelles

Actualités

Kerstbomen en kerstversiering voor winkels en bedrijven

il y a 8 mois

Op zoek naar de mooiste kerstboom om uw winkel of bedrijf op te fleuren? Neem dan zeker even een kijkje op de online webshop gespecialiseerd in de verkoop van kerstbomen en kerstversiering en maak een globale bestelling en laat deze lekker afleveren.

De bijzondere kerstsfeer is heel belangrijk in winkels en bedrijven

Kerstmis is heel speciaal, en zeker voor winkels of bedrijven is het belangrijk de klanten tijdens de kerstperiode te kunnen onthalen in die bijzondere intieme kerstsfeer. Maar net de mensen in bedrijven of de uitbaters van winkels hebben niet echt de tijd om erop uit te trekken om een boom uit te kiezen en in de auto te proppen, laat staan alle mooie versieringen die erbij horen. Specifiek voor die mensen is alles op één enkele website kopen en op kantoor of in de winkel laten leveren de oplossing.

Bestel uw kerstboom in enkele muiskliks

De winkel of receptie van uw kantoor opfleuren wordt heel simpel : in slechts een vijftal minuten tijd kunt u alle accessoires en de boom kiezen, betalen en laten leveren. Een echte Nordmann kerstboom? Een namaak kerstboom ? Met sneeuw of zonder sneeuw ? Kunstkerstbomen zijn er vanaf een hoogte van 1m20 tot 2m70, echte kerstbomen standaard vanaf 1m tot 3m maar u kunt zelfs prijs vragen voor een boom van 15m hoogte ! Daarbij kunt u kiezen voor een boom met kluit, zonder kluit, met houder, zonder houder, …

Kerstversiering in een hele set via een online webshop

U heeft de ideale boom gekozen ? Nu de versiering. Kerstballen, slingers, kerstverlichting voor de boom binnen of buiten, mooie andere kerstversiering zoals een set voor de tafel, dienbladen, mooie lichtgevende kerstboompjes van 80cm hoog maar ook lekker geurende kaarsen, kerststerren, … Alles kunt u met een simpele muisklik bestellen. Specifiek voor winkels en bedrijven zijn er sets met van alles wat in de kleur van uw keuze: rood, wit, goudkleurig, zilverkleurig, in hout, …

Veilige betaling en factuur voor uw kerstversiering

Nu heeft u alles besteld, moet u alleen nog betalen. Daarvoor maakt u snel en eenvoudig eerst een account aan. Voor bedrijven is het uiteraard mogelijk een factuur te vragen. De betaling zelf is ook heel gemakkelijk en veilig : u betaalt met bancontact, MasterCard of Visa.

Levering van uw kerstboom in 1 tot 3 dagen

Wat de levering betreft, gemakkelijker kan niet! Er wordt samengewerkt met enkele betrouwbare partners zodat levering zelfs mogelijk is de volgende dag voor iedere bestelling opgegeven voor 15 uur. En natuurlijk kunt u ook een leveringsdatum ingeven ! Vanaf 20 november, tot 15 januari voor wie nog een winkel wil versieren voor de solden. Levering kan zelfs op 24 december !

Neem zelf een kijkje op de online webshop met kerstbomen en kerstversiering

Nog niet overtuigd ? Neem dan zelf even een kijkje op de webshop en ontdek het grote aanbod mooie Nordmann kerstbomen, echte en namaak, en de prachtige kerstversiering die van uw winkel of kantoor een beeldig plaatje zullen maken !